İZMİR / ÇİĞLİ - Toki İlkokulu

Etiket Sonuçları: Toki

Eyl

Okulumuz öğrencileri TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali ile ülkemizin yerli ve milli teknolojileri ile topluma fayda sağlayacak projelerini yakından görme ve inceleme fırsatı buldu.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Toki İlkokulu Hazırlık çalışmaları kapsamında okulumuz bahçesindeki yabani otlar Çiğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları tarafından temizlendi. Çiğli Belediyesi'ne ve Çiğli Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Toki İlkokulu Hazırlık çalışmaları kapsamında okulumuzun tabelası yenilenmiştir.

Ağu

OKULUMUZ ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 25/08/2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İÇİN İHALE GEREKLERİ AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.