İZMİR / ÇİĞLİ - Toki İlkokulu

Nis

Okulumuz Öğretmenleri tarafından okul bahçemize Geleneksel Çocuk Oyunları Çizildi.

ÇİĞLİ KAYMAKAMIMIZ ADNAN ÇAKIROĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Çiğli Kaymakamımız sayın Adnan ÇAKIROĞLU okulumuzu ziyarettte bulundu. Ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu da eşlik ettiler. Kaymakamımız okul müdürü İrfan Uzuner'den okul hakkında kısa bir brifing aldıktan sonra bazı sınıfları ziyaret ettiler. Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Kaymakamımızın okul ziyareti yaklaşık bir saat sürdü. Başarı dileklerinde bulunarak beraberindekilerle okulumuzdan ayrıldılar.

Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA,

Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda büyük bir sevinç ve neşeyle kutlandı. Öğrencilerimiz  29 Ekim 2023 Pazar sabahı erkendenden okuldaki tören alanını doldurdular. Rengarenk kıyafetlerle ve özelliklikle kırmızı-beyaz renklerle giyinip kuşanarak töreni kutlamaya geçtiler. Tören sırasında diğer öğrencilerimiz de Türk Bayraklarıyle gösteri yapan gruplara eşlik ettiler. Hep birlikte "Sonsuza Kadar" şarkısını söyleyerek kutlama töreni sona erdi. Nice 100 yıllara CUMHURİYET.

EN BÜYÜK BAYRAMIMIZ CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN...

Ekm

ÇİĞLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN  DÜZENLEMİŞ OLDUĞU, İLKOKULLAR ARASI ''CUMHURİYETİN 100. YILI'' KONULU RESİM YARİŞMASINDA  OKULUMUZU CEMRE ŞENGÜL ADLI ÖĞRENCİMİZİN ESERİ TEMSİL EDECEKTİR. ÖĞRENCİMİZE BAŞARILAR DİLER, EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

ÖĞRETMEN-VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ

Velilerimiz, öğretmenlerimizle yapacakları görüşmelerini tablodaki saatler arasında önceden randevu alarak yapabililer.

Randevu saatlerine uyarak okula giriş çıkışlarda lütfen hassasiyet gösterelim.

Başarılı ve sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı dilerim.

Eyl

Okulumuz öğrencileri TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali ile ülkemizin yerli ve milli teknolojileri ile topluma fayda sağlayacak projelerini yakından görme ve inceleme fırsatı buldu.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Toki İlkokulu Hazırlık çalışmaları kapsamında okulumuz bahçesindeki yabani otlar Çiğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları tarafından temizlendi. Çiğli Belediyesi'ne ve Çiğli Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Toki İlkokulu Hazırlık çalışmaları kapsamında okulumuzun tabelası yenilenmiştir.

Ağu

OKULUMUZ ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 25/08/2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İÇİN İHALE GEREKLERİ AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.